Luftrensning til grise

For at imødekomme, de til stadighed skærpede miljøkrav til husdyrproduktionen, kan det være nødvendigt at forsyne staldanlægget med et luftrensningsanlæg.

Agri AirClean

Reduktion af lugt og ammoniak

Flere dyr på færre produktionsenheder, bedre bundlinje og stadigvæk renere luft til gavn for både dyr og mennesker! Hvis du synes, det lyder interessant, så skal du læse mere om vores Agri AirClean luftrensningsanlæg.

Agri AirClean renser meget effektivt luften for ammoniak og lugt i alle staldtyper med alle typer af husdyr. Renseren er særdeles velegnet til punkt-/gulvudsug, hvor koncentrationen af ammoniak og lugt er særlig stor.

Vi har bygget systemet i moduler, så du får den løsning, der passer bedst til behovet i din stald nu – og i fremtiden.

Reduktion af ammoniak

Munters Luftrenser (MAC), som forhandles af KJ Klimateknik, er i stand til at håndtere og rense ventilationsluft fra svinestalden. Det er ellers en udfordrende opgave at rense luft, idet udsugningsluften indeholder store mængder fedtet støv. Det fedtede støv vil klæbe sig til overflader i luftrenseren.

MAC’en indeholder ingen filtre, men dråbefang, der kan håndtere de store støvmængder, og som kan trækkes ud i forbindelse med periodisk rengøring. Dette innovative design kan reducere ammoniakemissionen med op til 89% og fik tildelt Agromek-prisen i 2012 bl.a. for det brugervenlige rensesystem.

MAC Luftrenser

Vil du høre mere?

Udfyld formularen eller kontakt Torben og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed.

Torben Krog

Salgschef Rådgiver gris

Salgschef og rådgiver Torben Krog