Varmeveksler til fjerkræ

Om det gælder slagtekyllinger eller høns så tilbyder KJ Klimateknik en effektiv og enkel varmeveksler. Heat-X-Rotate fra Munters vinder bl.a. udbredelse takket være sit unikke rensesystem, der er stort set vedligeholdelsesfri.

Reduktion af ammoniakudledning

Ud over effektiv varmegenvinding opnår du tør strøelse og lavere ammoniakkoncentration i stalden, ligesom der opleves laverede foderforbrug og mindre stress blandt dyrene. Erfaringer fra æggeproduktionen viser færre gulvæg og mere rene æg.

Varmeveksleren er opbygget med et rotorhjul med automatisk rensesystem, hvilket sikrer en optimal effektivitet af varmeveksleren, selv ved støvede forhold. Netop på grund af det automatiske rensesystem,  er varmeveksleren så særdeles attraktiv. Rensesystemet (pneumatiske dysere) starter automatisk, når det justerbare differenstryk overskrides.

Heat-X-Rotate er mere effektiv end andre typer på markedet f.eks. plade-, kredsløbs- og rørvekslere. Det roterende hjul består af aluminium, som er coated på overfladen. Varmeveksleren har en total varmeledningsoverflade på 636 m2.

Luften ind og ud af varmeveksleren styres via en klima-computer med 0-10 V signal, da varmeveksleren overtager minimumsventilationen i stalden.

Munters varmeveksler

Vil du høre mere?

Udfyld formularen eller kontakt Bjarne og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed.

Bjarne Olesen

Salgsrådgiver Fjerkræ & Export

Salgsrådgiver Bjarne Olesen